Sizin İçin En İyi Hosting Şirketlerini Nasıl Seçebilirsiniz - Order Bilişim Blog
Skip to content Skip to footer

Sizin İçin En İyi Hosting Şirketlerini Nasıl Seçebilirsiniz

Hostingin Önemi

Web sitesi oluştururken sunduğumuz hizmetin kalitesi kadar bu sitenin düzgün ve kesintisiz çalışmasını sağlayan hosting hizmetinin kalitesi de önemlidir. Web sitesi barındırma ya da bilinen adıyla web hosting; web sitesinin içeriklerini yani veri dosyalarını barındıran, bu verilerin internet kullanıcılarına hızlı ve güvenilir bir biçimde ulaşmasını sağlayan hizmetin adıdır.

Hosting Türleri

Hosting hizmetleri birçok türe ayrılır; bunlar arasında sanal sunucu olarak adlandırılan VPS(virtual private server) hosting, adanmış sunucu anlamına gelen dedicated server, alan adına özel hosting hizmeti sunan domain hosting, disk alanının ve trafik miktarının belirli bir limit dahilinde olduğu ucuz hosting hizmetleri, WordPress gibi sistemlere özel olarak optimize edilen wordpress hosting, yüksek hız ve verimlilik sunan SSD hosting, Linux ve Windows işletim sistemine özel olarak tasarlanan linux hosting ve windows hosting, e-posta yönetimine özel alternatifler sunan e-posta hosting, satış ortaklarına yönelik çözümler sunan reseller hosting, kurumsal ihtiyaçlara hitap eden kurumsal hosting ve yüksek trafik gereksinimi duyan oyun sunucusu bulunmaktadır.

  • VPS Hosting
  • Dedicated Server
  • Domain Hosting
  • SSD Hosting
  • Windows Hosting
  • E-Posta Hosting
  • Reseller Hosting
  • Kurumsal Hosting
  • Oyun Sunucusu

En İyi Hosting Şirketi Nasıl Seçilir?

En iyi hosting firmasının hangisi olduğunu belirleyebilmek için; hosting hizmet kalitesi, sunucu uptime oranları, teknik destek hizmetleri, sunulan özellikler ve tabii ki fiyatlar dikkate alınmalıdır. Birçok firmada ücretsiz hosting seçeneklerinin yanı sıra, çeşitli fiyat seçenekleri ile bütçenize uyan bir hosting hizmeti bulabilirsiniz.

"Hosting hizmetlerini kullananların yüzde 60’ı fiyatın en önemli faktör olduğunu belirtmiştir."

-Web Hosting Anketi

Hosting Sahiplenme

Hosting nasıl alınır? sorusuna gelirsek, genelde hosting firmalarının web siteleri üzerinden satın alınır. İstediğiniz hosting türünü seçip, ödeme bilgilerinizi girerek işlemi tamamlayabilirsiniz. Bottlenecks at this point are commonly demand and supply, as more computing resources need to be allocated to keep up with demand.

Hangi Hosting Firmaları İyi?

En iyi hosting firmalarına bakarken uptime oranları, teknik destek ve fiyat gibi faktörleri göz önünde bulundurmanız önemlidir. Bu faktörlerin yanı sıra, cloud hosting hizmeti sunan firmalar, docker hosting ve kubernetes hosting seçeneklerine sahip olup olmadıklarını, managed hosting hizmetlerinin kalitesini ve colocation hosting seçeneklerini de değerlendirebiliriz.

Leave a comment

0.0/5

Order Bilişim İnternet Hizmetleri

© 2024 Order Bilişim. All Rights Reserved.